Stap 3: Afwisseling als ZZP’er

Stap 3 van de cursus ”hoe start ik goed voorbereid als ZZP`er in de zorg”

Afwisseling zorgt voor
plezier in jouw werkweek

Lees meer hieronder

Afwisseling
Waarom is afwisseling zo belangrijk voor jouw werk?Ik merk dat ik de afwisseling in het werk als één van vele grote voordelen van het werken als ZZP’er ervaar. Het werk blijft altijd een uitdaging als je verschillende opdrachten naast elkaar kunt doen.

De ene dag werk in de gehandicaptenzorg en draai ik een 1 op 1 dienst en het volgende moment zit ik met een groep dak- en thuisloze mensen aan de koffie. Omdat ik zoveel afwisseling ervaar, ga ik altijd open en met heel veel zin aan het werk. Door de afwisseling blijf ik echt mijn plezier in het werk behouden.

Sacha Werndly. ZZP’er in de zorg
”Het is een keus! Welke keuze ga jij maken?”

Hoe is dat voor jou?

Werk jij als verpleegkundige, verzorgende of begeleider liever op een groep of zelfstandig 1 op 1 met een cliënt? Als ZZP’er heb jij de vrijheid om zelf te bepalen welke opdrachten jij aanneemt. Deze afwisseling in het werk is een wens van velen, maar helaas hebben maar weinig mensen deze vrijheid. Het is een keuze die je moet maken. Dus, welke keuze maak jij?
Overweeg om als ZZP’er te gaan werken en ontdek alle voordelen.

Welke keuze ga jij maken? Blijf jij in loondienst?
Er is altijd iemand die jouw werk waardeert!
Hulp is echt overal nodig tegenwoordig!

Hoe klinkt:

Als ZZP’er in de zorg ben jij de baas over je eigen agenda. Of je nu een verpleegkundige, verzorgende of begeleider bent, jij bepaalt welke opdrachten je aanneemt en welke doelgroepen je bedient. En het mooie is: elke doelgroep biedt weer nieuwe uitdagingen en afwisseling in je werk. Zo blijf jij elke dag scherp en gemotiveerd om de beste zorg te leveren!

Geen dag hetzelfde

Als ZZP’er in de zorg kun je echt uitkijken naar iedere dag, omdat geen dag hetzelfde is. Weg met de dagelijkse sleur waar anderen mee te maken hebben! Jij kunt genieten van afwisselend werk dat nooit saai wordt. En het beste van alles is dat je zelf kunt kiezen welke opdrachten je aanneemt. Het is net als een menukaart in een restaurant, maar dan voor jouw werk. Kies wijs en geniet van de afwisseling!