Welkom op mijn website!

Ik ben Sacha Werndly, een vrouw met een kraakheldere missie:

Jou begeleiden naar een goed voorbereide carrière als zelfstandig zorgprofessional (ZZP’er)!

Als toegewijde moeder van twee kinderen en actieve ZZP’er in de zorg, deel ik graag mijn persoonlijke reis, geïnspireerd door mijn jeugd in een gezin met unieke uitdagingen. De continue zorg van mijn ouders voor een broertje met Autisme en een zusje met een lichamelijke beperking , 24 uur per dag, heeft mij gevormd en geleerd hoe positiviteit een gezin kan dragen, zelfs onder zware omstandigheden.

Na een avontuurlijke periode van 5 jaar als militair in het leger, waar ik niet alleen veel over mezelf maar ook over anderen ontdekte, heb ik 12 jaar als begeleider in de zorg in loondienst gewerkt. Het werken met verschillendne doelgroepen bracht niet alleen voldoening maar ook waardevolle lessen.

Ontdek op hier op mijn website hoe mijn unieke achtergrond en diverse ervaringen hebben bijgedragen aan mijn expertise als ZZP’er in de zorg. Leer meer over de voordelen en stappen om zelfstandig te starten, en laten we samen jouw reis naar ondernemerschap beginnen. Als ZZP’er ervaar je niet alleen ongekende vrijheid, maar ook de mogelijkheid om je eigen dag in te delen en nog veel meer. Ontdek alle inzichten en praktische tips in mijn uitgebreide cursus!

Werken als ZZP’er:

Sinds 2019 ben ik als ZZP’er actief in de zorg. Met mijn ervaring, kennis en passie voor de zorgsector ben ik de ideale partner voor zorgprofessionals die de stap willen zetten naar ondernemerschap. Samen streven we ernaar hun dromen te verwezenlijken en succesvol te zijn in hun eigen onderneming.

Laten we samen de reis naar ondernemerschap beginnen. Als ZZP’er geniet je van ongekende vrijheid, zonder beperkingen van een leidinggevende die je vertelt wat te doen. Ontdek alle voordelen en stappen om te starten als ZZP’er in de zorg in mijn uitgebreide cursus!