Stap 1: Introductie ZZP’er in de zorg

Stap 1 van de cursus ”hoe start ik goed voorbereid als ZZP`er in de zorg”

Introductie als ZZP’er in de zorg

Lees meer hieronder

Bedankt!
Bedankt en veel succes met de cursus!Eerst en vooral wil ik jou bedanken voor het kiezen van mijn cursus. Jij hebt de juiste keuze gemaakt door te starten als ZZP’er in de zorg. Nu ben jij de baas! Geen vervelende collega’s meer die de laatste kruimels uit de koektrommel pikken of de airco op een oncomfortabele temperatuur zetten. Nee, jij bent nu de held(in) die bepaalt welk uurtarief jij hanteert en op welke dagen jij werkt.

Hallo en welkom bij mijn cursus “Hoe goed voorbereid te starten als ZZP’er in de zorg”. Hier ga je alles leren wat je nodig hebt om succesvol te starten als ZZP’er in de zorg. Ik zal je voorzien van handige tips en nuttige informatie om je op weg te helpen. Na het voltooien van deze cursus ben je goed voorbereid om je eerste stappen te zetten in de wereld van ZZP’erschap in de zorgsector.

Sacha Werndly. ZZP’er in de zorg
170.000 anderen gingen jou al voor!

Doorloop alle stappen

Deze cursus bestaat uit meerder stappen die jij moet doorlopen om te kunnen starten als ZZP’er in de zorg. Binnen elke stap vind jij handige tips en advies van mij. Ook leer je hier alles over waarom het zo leuk is om als ZZP’er te werken. Aan het einde van alle stappen vind jij een examen die jij moet afronden om de cursus te behalen. Hieronder vind je alle stapppen nog een keer op een rijtje.

Stap 1

Introductie

Stap 2

Vrijheid als ZZP’er

Stap 3

Afwisseling als ZZP’er

Stap 4

Uurtarief als ZZP’er

Stap 5

Minder administratieve werkdruk als ZZP’er

Stap 6

Jij mag alles zelf regelen als ZZP’er

Stap 7

Veel aanbod in de zorg

Stap 8

Persoonlijke ontwikkeling

Stap 9

Meer werkplezier

Veel succes!

Laten we snel doorgaan naar stap 2 zodat je de vrijheid van het ZZP-schap kunt ervaren. Ik wil je graag veel succes wensen tijdens deze cursus en in je toekomstige carrière als ZZP’er in de zorg!